Loading...

Maatwerk

Vaak zitten studiedagen propvol. Of is nou juist, terwijl het ene deel van het team aan het werk is een flink ander deel afwezig. In het onderwijs werken nou eenmaal veel mensen in deeltijd en als duo partner. Dan maken we een programma op maat of komen we wat vaker terug.

Soms heeft een team gewoon een leuke middag nodig, rondom het thema samenwerken. Dan zorgen wij daarvoor en op zo’n manier dat de teamleden er ook nog wat van opsteken.

We begrijpen het ook als jullie niet meteen een volledige training willen volgen. Dat jullie eerst een try-out willen doen, voor een kleine groep, van pakweg 1,5 uur.

Neem dan contact met Walter op. We zijn daar intussen behoorlijk flexibel in.

Open inschrijving

We verzorgen ook trainingen op basis van open inschrijvingen.

De eerstvolgende trainingen (2 dagdelen) met open inschrijving zijn op: donderdag 7 november en vrijdag 15 november 's middags (1e dagdeel) en op donderdag 28 oktober en vrijdag 6 december 's ochtends (2e dagdeel).

De precieze locatie staat nog niet vast en hangt mede af van waar de meeste deelnemers vandaan moeten komen. In elk geval is deze centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Deelname: € 345,- per persoon inclusief Belbin NL Teamroltest® en inclusief accommodatie. Onze annuleringsinschrijvingen voor trainingen met open inschrijvingen vind je hier.

Je kunt je inschrijven door Walter een mailtje te sturen. Hij neemt dan contact met je op.